Sobre nosaltres
Contacti amb nosaltres
Adreça:
Tonglu fàbrica: Xiafan Road, zona DeveIopment econòmica Tonglu, Xina de Zhejiang Hangzhou
Fàbrica de Jiande: Qintang parc industrial, Comtat de Jiande, ciutat de Hangzhou, Zhejiang província Xina
Dir: 0086-571-64111111
Fax: 0086-571-64112858
Correu electrònic: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Sobre nosaltres

Zhejiang Longyuan medi ambient Tecnologia Co, Ltd, un dels tres filtre intern premsa sector les societats cotitzades. Tenim un munt de socis estrangers, si us plau creure nostre companyand #39; habilitat s, espero que aviat tindrem una agradable cooperació

(Zhejiang Longyuan medi ambient Tecnologia Co, LTD va visitar clients alemanys)

Zhejiang longyuan medi ambient Tecnologia Co, Ltd el focus en atraure empresa d'inversió estrangera de zhejiang, és un sistema de empresarial moderna d'acord amb la formació de la enterprises.Company anònima és adjacent a l'estat Road320, cobreix un àrea de 70.000 metres quadrats, a prop del barri pintoresc llac. Transportatio i comunicació són molt convenients.

En la construcció, Dongguan Institut de cooperació estratègica tecnologia, Zhejiang Longyuan medi ambient Tecnologia Co, Ltd.)

L'empresa té indústria domèstica Class producció, equipament i tecnologia com gran màquina hidràulica, màquina de tall automàtic CNC i màquines CNC incloent juntes planer mecanitzat i utillatges equips de processament. Productes filtre produïts per aquests equips avançats són molt grans, difícil i alta complexitat. Oferim classes de abans i servei postvenda, incloent-hi testatge de filtratge característiques materials, selecció de filtre de premsa i relacionats amb productes, equipaments, formació d'usuari, suport tècnic i la solució general.


La companyia té un equip professional de desenvolupament de producte. Disseny de producte és des dels Estats Units, Japó, Alemanya i altres països de tecnologia avançada. La màquina de premsa de filtre és presentat en velocitat filtratge ràpid, alta degress d'automatització, actuació estable, operació convenient, alta temperatura i alta pressió resistent, anti-corrosió, bona segellat, eficient en dewatering, rentar minuciosament homogeni i no tòxics. Tipus de màquina de premsa de filtre inclou tipus de vibració automàtica, tipus de rentat automàtic drap, una vegada desplaçament tipus, PLC Permetent el control amb tipus d'interfície home-màquina, DCS naus industrials automàtiques tipus, costat biga tipus, tipus de suspensió, manual i automàtica. El tipus de placa filtre consisteix en placa i tipus de marc, Cambra tipus, tipus de membrana PP soldada, tipus de membrana de cautxú i tipus de Junta. La dimensió de la placa de filtre és de 250 * 250mm, 400 * 400mm, 630 * 630mm, 800 * 800mm, 1000 * 1000mm, 1250 * 1250mm, 1500 mm * 1500 mm, 1500 * 2000mm a 2000 * 2000mm. La pressió de filtre podria ser 0.6MPa, 1.0MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa i 4MPa. Filtratge de temperatura és de - 40℃ae a 120℃ae. Filtre zona abasta des 0.16㎡ a 1600㎡. Podem proveir d'una varietat de productes per satisfer les necessitats dels diferents usuaris. Els usuaris també pot personalitzar tipus de premsa de filtre no estàndard i la placa de filtre i estructura (incloent-hi les necessitats especials de la importació i exportació de productes).

Clients iranians visitat el Zhejiang Longyuan medi ambient Tecnologia Co, LTD

L'alcalde ve a visitar el Zhejiang Longyuan medi ambient Tecnologia Co, LTD